Gouden Juwelen
Inkoop Goud en juwelen per post
Juwelier, gold-50,aankoop,verkoop,juwelen, sieraden,goud,diamant , zilver

Gold-50:Uw specialist aankoop / verkoop
Juwelen in goud, zilver en / of diamant. • Gold-50 Koopt en verkoopt zowel gouden juwelen als juwelen met Diamant of zilveren juwelen.. Wij hebben een aanbod van zowel nieuwe als tweedehands juwelen ( allen steeds in perfecte toestand of nieuw, zie duidelijke vermelding in product omschrijving.)

 • Onze zaak bevindt zich in het hartje van Antwerpen, de wereldwijde wel- gekende diamant hoofdstad bij uitstek. Wij zijn een familie bedrijf dat sinds 15 jaar een onbesproken reputatie geniet aangaande prijs/ kwaliteit.. en na 15 jaar zijn wij een veel besproken bron voor kwaliteits juwelen zowel nieuw als tweedehands , en worden wij aanzien als een gereputeerd groot- en kleinhandelaar in het Antwerpse, juwelen wereldje.

 • Onze missie: is de tevredenheid naar AL onze klanten: zowel in onze winkel als online, door onophoudelijke continuiteit van de hoogste standaard in ethische marktvoering, eerlijkheid en betrouwbaarheid dat ons bedrijf zo gereputeert en alom bekend heeft gemaakt.

 • Ons Export Departement en onze gekwalificeerde medewerkers staan garant voor de efficiënte transakties naar onze Wereldwijd clienteel. Bij ons is de tevredenheid van elke klant steeds onze eerste prioriteit.Onze support afdeling is gekend voor zijn efficiëntie en vriendelijkheid zodat we onze klanten "commitement" ook aan al onze online juwelen klanten kunnen aanbieden.

 • Doe hier uw voordeel en profiteer van onze Know-how en ontvang top juwelen aan ongeëvenaarde verkoop prijzen.

 • Wist U dat...
  -Elk juweel dat ons bedrijf verlaat gecontroleerd werd door ons team experts zodat wij U zonder aarzelen een geld terug garantie periode van 10 dagen kunnen geven.
  - Onze Diamant keurder gecertificeerd is door IGI en tevens beschikken wij permanent over een gebreveteerd "Qualified Export manager" in huis.
  -Diamant de eerste plaats inneemt aangaande Belgische export, en dat diamant export bijdraagt tot 10% van het Brutto nationaal bruto export product.

 • Bezoek zeker onze andere juwelen verkoop websites, Diamond-50.com and Silver-50.com of
  aankoop/inkoop
  website: www.gold-50.be

goudwinkel gold-50,aankoop,verkoop,juwelen, sieraden,goud,diamant , zilver
gold
Gold-50 inkoop goud en verkoop goud en juwelen